Ben je op zoek naar een leuke kerstoutfit waarin je kunt stralen tijdens het kerstdiner bij je familie? Maar ben je niet zo sportief meer dat je in de modelmaten kan? Dat is heel erg begrijpelijk. De meeste Nederlanders hebben namelijk niet zo’n lijntje als alle modellen. In Nederland bestaan er namelijk veel meer mensen met overgewicht. Hierdoor zal echt niet iedereen de maten hebben van een model. Maar toch vind je het ook leuk om tijdens kerst er net en toch goed uit te zien. Dat is heel erg begrijpelijk. Deze mogelijkheid is er ook daadwerkelijk. Bekijk hier hoe jij kunt stralen tijdens kerst met je bierpack.

Blouse

Als eerst kun je wellicht een mooie donkere blouse dragen tijdens het kerstdiner. Donkere kleuren kleden namelijk af. Denk maar aan het verschil van een zwarte en een witte broek. In een witte broek zie je veel meer dan in een zwarte broek. Terwijl je lichaam in beide hetzelfde is. Dit is gewoon een feit. Bovendien staat een blouse ook netjes op een gewone spijkerbroek. Het lijkt heel basic, maar tijdens kerst is dit echt een veel gedragen outfit.

Poloshirts grote maten

Ben je iemand die het snel warm krijgt? Dan is een blouse misschien niet zo heel erg prettig. Die stof maakt het vaak heel gemakkelijk je snel te laten zweten. Dit vind je natuurlijk niet heel prettig als je met al je familieleden bij elkaar bent. Echter bestaan er ook poloshirts grote maten. Poloshirts grote maten zijn perfect! De poloshirts grote maten zullen namelijk je bierpack afkleden. Ook zijn de poloshirts grote maten van fijn katoen gemaakt, waardoor je veel minder snel zal zweten. Echter zijn poloshirts grote maten wel korte mouwen, maar dat is niet erg. Het zal tijdens kerst namelijk niet snel te warm voor je worden. Bovendien geven poloshirts grote maten een heel net beeld. Het zijn namelijk geen shirt, maar ook geen blouses. Het is minder ingewikkeld en geeft een chic tintje.

Wanneer je als stevigere man op zoek naar een mooie kerstoutfit waar je er ook goed in uitziet, dan kun kiezen voor zowel een blouse als voor een poloshirt. Beide geven ze je een heel basic gevoel, maar echter is het heel chique en een veel gedragen outfit van mensen. Ook kleden beide kledingstukken in een donkere kleur af. Dit laatste is erg aan te raden. Wanneer je een lichtere kleur pakt, zal meer zichtbaar zijn. Kortom, zeker iets om aandacht aan te besteden.

Geef een reactie

Explore More

Een hondenjas is echt geen overbodig ding!

Nog niet zo lang geleden deden we allemaal, ja jij ook, lacherig wanneer we een hond met een jasje zagen lopen. Dat was zielig en geen gezicht en een hond